Post by cgisrougmandgavalp on Feb 23, 2022 14:44:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів примогем ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Купа веселощів, але також є деякі проблеми 1) ви не можете додати друзів і грати проти них 2) Немає можливості зробити паузу 3) є деякі збої, наприклад, інша змія б’є мене в бік, і я помираю.
Люблю цю гру. Дуже звикає, але приємно. Не такий млявий, як інші подібні ігри і любить різноманітність шкур тварин. Також як можливість «купити» довші змій та додаткові шанси.
Я іза вас зламав палець це нервова гра
Не раджу вам ...👎👎👎
Елементи керування краще, ніж у Slither.io Ось і все. Все інше SUX. Карта надто крихітна. Реклама може відображатися до 2 хвилин. Середня тривалість оголошення становить 27 секунд. Це ще надто довго. Графікс двоярусний.. РІІІІІП
завантажити World War Heroes: WW2 FPS apk останню версію ...
Зробіть, щоб можна було гуляти в двох без інтернету і через точку доступу
Класна гра "Snake.io 😚😊😊😊😊😊😊 дуже класна гра. Мені подобається 🤗🤗😊😊😎
Дуже кумедна дурість slither.io! Багато скінів для розблокування за гроші або іноді це дає вам можливість розблокувати деякі за допомогою реклами. Елементи керування чутливі, і я ніколи не відчував затримок на серверах.
Все чудово єдине - немає паузи
Забагато реклами
Тупа пародія орегінал краще
Хороша гра, але вона трохи складна, ніж оригінал
Паузи немає. Немає назад навіть під час гри в автономному режимі. Це кульгаво. І немає грошей, щоб щось купити, швидкість чи непереможність. Тільки оголошення
Дуже гарна гра грайте в цю гру від 8 до 12 годин, але одна проблема, будь ласка, принесіть кнопку паузи
багато помилок. трохи забагато
Жалка пародія. ( Багато реклами і лагает)
Play snake like fun games and join the battle of brave worms in biggest addictive space! This crawling Multiplayer snake battle game is part of .io games
Дуже класна гра ставлю 5 зірок.🌟🌟🌟🌟🌟
ВАУ
Фу👎👎👎👎👎🙅🙅🙅🙅🙅🙅
Це весела гра, просто мені не подобається, коли мені це подобається, я знаю, що ти повинен, але все одно це весело, це так круто, ти повинен у неї грати 😝☺️❤️❤️❤️❤️❤️
Мені подобається гра, і це дуже весело, але іноді відчувається дуже легко і ніколи не має високих балів. Чи всі змії справжні люди чи є боти? Навіть кілька днів я бачу одні й ті ж імена знову і знову.
У мене ця гра, єдине, що в ній є те, що ви повинні дивитися рекламу відьми, яку я ненавиджу, але крім цього це чудова гра.
Після багатої гри він завис, і це дратує під час гри, а без удару просто помирає
Клас рекомендую
Гра топ
Вона погана
Snake.io Action olww
Ця гра дивовижна. Я не проти реклами. Якщо ви хочете пограти в цю гру, зробіть це
Мені дуже подобається ця гра! Це мій улюблений і хороший для офлайн. Ви можете легко переміщати своїх змій, і мені це подобається! І ти можеш стати таким великим! Однак мені здається, що я граю з ботами до н.е., якщо у вас 34.k, а ваші вороги, такі як нижче 1.k, можуть набриднути, тому з реальною людиною буде краще, але так, це так ВЕСЕЛО ТА ДОБРО! Також мені подобаються події та фестивалі! І мені подобаються скіни!-але ботів немає! Якщо ви читали це - ЗАВАНТАЖУЙ ЦЮ ГРУ ЗАРАЗ, ІДЕАЛЬНО, ЯКЩО ВАМ НУДИТЬСЯ І БЕЗ РЕКЛАМИ! ДЯКУЮ ЗМІЮ. ЙО, ТИ ПОПРОБИШ МІЙ ДЕНЬ!
Snake.io Action rsqb
Будь ласка, видаліть оголошення, будь ласка, їх забагато, і створіть VIP, щоб не було реклами. Я бачив це оголошення, тому я завантажив його, і мені подобається, тому виправте це
По-перше, я граю в цю гру кожен день. Це так звикає! У мене щоразу, коли ти помираєш, виникають проблеми з рекламою та іншим. Я знаю, що ви хочете заробляти гроші на цій грі, але... уповільнюйте, вам не потрібно так багато. Я б рекомендував, але остерігайтеся реклами.
Я отримав цю гру лише тому, що класичний slither.io більше не працював на моєму телефоні. У цій грі вам потрібна реклама для оновлення, і ви отримуєте рекламу після кожної гри.Великий джойстик занадто відволікає увагу з тінню.
Коли ми стаємо занадто великими, змія автоматично гине, тому я ставлю їй 1
Snake.io: Fun Battle .io Games Action bro
Чому так ненормально а ще там написано, що гра без лагов... Ось враньє!!!!!
aquapark.io Acción mru
Snake.io ...
Я не захоплююся грою, це весело, але змія дуже швидка, і ви не можете вибирати, з якої сторони дійде герстик. А реклама з’являється, вам не потрібно стільки грошей 🤑 смішний ви
Привіт, коли я вперше встановив його і встав на нього, я не міг поворухнутися, і тому помер. Я намагався перемістити 70 разів😡😡, але не зміг!!! Я навіть вимкнув телефон і перезавантажив його!!! Я видалив його, а потім встановив це зайняло 18 годин, і нічого не змінилося😡😡😡!!!Тож для всіх, хто читає ці коментарі, будь ласка, перевірте свій пристрій. Тому що я не знаю, мій це телефон чи ні. Тож, будь ласка, виправте це, тому що я бачив, як моя мама грала в це, і це виглядає дуже весело. ДЯКУЮ
Snake Zone .io: Fun Worms Game - Остання Версія Для Android ...