(Android/iOS) Zombie Gunship Survival - Action Shooter mod daha fazla jeton
Feb 23, 2022 14:23:24 GMT -5
Post by cgisrougmandgavalp on Feb 23, 2022 14:23:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla jeton ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Bir benim cihazmdaki resimlerle ne işi olabilir ki bu başlamıyor mu?
Bir görev oyna, bir reklam oyna, ses kaybet, oyunu yeniden başlat... Bir görev oyna, bir reklam oyna, ses kaybet, oyunu yeniden başlat.... Oynat, reklam, sorun, yeniden başlat. Bir kısır döngü.
Son güncelleme bozdu. Samsung s10+, görevler bittikten sonra zaman aşımına uğrar ve hata verir... birkaç maç sıfır ganimetle sonuçlanır ve tamamlandı olarak işaretlenmez.
Güzel bir oyun oynarım ben seni kurtarmak için silahlarımı ve seviyemi geri istiyorum
2 defa indirmeye gidiyorum 1 gb yakın silip süpürmüş ama yüklenmedi👎🏻👎🏻👎🏻
Bu oyun eğlenceli olmaya başladı, hala biraz öyle ama deneyimimi mahveden bir sorunum var. Korumanız gereken birlikler ÇOK YAVAŞ. Sadece bir gezintiye çıkmış gibi davranırlar ve sonra güya "çevrelenmiş" oldukları YAVAŞ ZOMBİLERİN GEÇMESİNİ YAPABİLECEKLERE BİLE "sabitlenirler"!
Oyun güzel ama onun zamanuyooooorr... 😠😡😠😡😠😡😠😡
Korkunç. Bir göreve takılırsanız ilerlemeniz korkunç bir şekilde engellenir. Söz konusu görevlerden biri, aptal mızrak takan zombileriyle o kadar gülünç derecede zor ki, şimdi yaklaşık 50 kez çeşitli yüklemelerle oynadım ve hala aynı yenilgiyi yaşıyorum. Saçma. Vakit geçirmek için eğlenceli bir oyundan ziyade para kazanmakla ilgili olduğunu açıkça söyleyebilir. Siktir et bu adamları.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Märulimängud zfh
Zombie Gunship Survival ゾンビ生存 アクション xvr
Hordes, ilk temastan sonra harita sınırında yumurtlanmalıdır (etrafta dolaşanları öldürmek ve ardından silah ateş seslerine dinlenmek gibi). Ben hala acemiyim (rm oyununda olup olmadığını bilmiyorum) ama bence temel bina yenilenmeli. Para konusuna gelince, eğer insanların bu oyuna para harcamasını istiyorsanız, altın yumurtlayan tavuğunuz daha kalıcı ve daha hızlı kasa açıcılardır ("2. kasayı aynı anda ve çok daha hızlı açmak için bir işleme masası satın alın!" gibi) 1000 altın toplamak yerine. 50 50 50 bir kez 500 topla ama eşyalarını iki kat daha fazla kişiye sat.
Lütfen kod yazın dediklerinde aynı eğitimi alıyorum ama yanlış diyor
Bu oyunu oynamayı seviyorum, onunla ilgili tek sorunum, yükseltmeler için para biriktirmenin çok uzun sürmesi, silahları birleştirmenin çok zor olması ve bazen oyun, sahip olduğumda bile tüm binalara baskın yapmama izin vermiyor. Adamlarım tamamen kapandı ve içeri girebilecekler. Sadece orada duruyorlar. Bu sorunları çözebilirseniz kesinlikle 5 yıldız verir ve başkalarına da anlatırdım.
Silahları biraz daha gelişirse çok iyi olur. Ama yine çok harika bir oyun 😊
Diyelim ki tüm görevleri aştınız ve şimdi sadece 30. sıraya ulaşmak için çabalıyorsunuz. 30. seviyeye ulaşmanın ne kadar süreceğini biliyor musunuz? Yaklaşık 38 saat kesintisiz oyun oynuyorsunuz. Parçalanmış: Seviye başına 275 DP, bir görev seçme, görevi yapma ve başka bir görev seçmek için haritaya geri dönme arasında yaklaşık 5 dakikada 450 seviye. 30. sıraya ulaşmak için kesintisiz 38 saat (unutmayın, tüm diğer seviyeleri geçtikten SONRA) ......... 38 saat harcayacak başka bir oyun bulun.
Dumb Ways to Die Ajanviete humc
Genel olarak, oldukça iyi. Görsel estetiği beğendim ve oynanış oldukça iyi. Mesele şu ki, savaş geminizi ve üssünüzü yükseltmek, para harcamadan zorlaşıyor. Birkaç video olmayan, tam ekran olmayan, takip edilmeyen reklam, uygunsuz olmadıkları ve sorunsuz oldukları sürece benim için sorun değil, ancak reklamlar ve ilerlemek için $$$ ile ilgili seçenekler iyi değil. Eşyalarınızı para ödemeden yükseltmek daha kolay olmalı, incelememi beş yıldız olmaktan alıkoyan şey bu.
bb
Yalnızca birkaç sorun var.Öncelikle seçimlerin yapılmaması çok,4 sandik dolulukta ve cinnet tutması uzun kazanilan sandıklar, genellikle silahlardan oluşan silahların daha zora sokuyor, tek tip silahı yükseltip kullanmak daha iyi, zombi ürün talebinde bulunuyor, üs kalkanlar aşırı ihtiyaç sahibi, oyuncu profili ve eklenmeyi arzulayan
Çok eğlenceli ve bir bakıma rahatlatıcı, para kazanmak biraz zaman alabilir ama onun dışında sağlam bir oyun. Ve kazanmak için ödeme değil
Oyun çok güzel bir oyun ama bina model veya için daha az kaynak nedeniyle daha iyi olur
Eğlenceli ve eğlenceli bir oyun bölümleri geçince geçilen bölümler ya dönüşse açılmayan yeşilde kalsa harika bir oyun devam edecek
Oyun tam olarak tasarlandığı gibi çalışır ve ZORUNLU REKLAM YOKTUR. Ücretsiz ekstra kasalar almak istiyorsanız reklamlar isteğe bağlıdır. Oyun ilerlemesi zorlu geliyor ama ilerlemek için sert bir duvar bulamadım. Mevcut oyun içi satın alımlar var ama bunlar gerekli değil. Ara sıra savunma görevlerine girmeniz beklendiğinden, üs inşası zorludur. Şimdiye kadarki tek dezavantajı, diğer tüm sandıkların bir altın sandık olması ve bunların açılmasının 2+ saat sürmesi ve sıranızın bir seferde sadece 4'ü tutması. İyi oyun.
Harika bir oyun aylardır oynuyorum, para harcamadan oynamanın tadını çıkardım, sonunda bir kutuya 20$ ödedim çünkü oyunu sevdim ve geliştiricilerin bir miktar tazminatı hak ettiğini hissettim. Oyunu oynamaya devam edecek!
Bu şimdiye kadarki en havalı savaş gemisi oyunu, ancak yalnızca çevrimiçi olduğu için hayal kırıklığına uğradım, ancak üssünüzün etrafına koyacak çok fazla şey yok ama yine de harika bir oyun, yükseltmek için misyon yapmaktan ziyade bazı fabrikaları ekleyin Temel ve AI rotasını düzeltin, basit bir yol yaptığımda ve geçmek için her şeyi kırdıklarında çok can sıkıcı oluyor.
بدها وقت كثير والموارد قليلة
Ne yazık ki iyi görünüyor, bu oyun arasındaki çizgileri görüyorum, kazanmak için ödeme türünde bir oyun, dürüst olmak gerekirse, böyle oyunlar için para ödemeye dalmak için gerçek bir çaba yok Büyük bir cüzdanınız olduğu sürece kesinlikle kazanacaksınız😒
Sandıkların açılması çok uzun sürüyor. Exp çok zor kazanılıyor. Silahlar ikinci yıldızdan sonra çok seviye atlıyor.
Gerçekten eğlenceli bir oyun, birlikleri özelleştirme konseptini ve kontrol etmek için bir savaş gemisinin güç merkezini seviyorum, ancak ganimet toplama bazen yavaş geliyor ve silahlar biraz güçsüz geliyor ama bu zorluğa katkıda bulunabilir. Size tatmin edici bir his veren kilidini açmanız gereken çok sayıda silah. Sadece diğer yakınma, saldırılardan aldığınız kutuların 3 saat sürmesi ve bu da oldukça uzun gelebilir. Genel olarak, sizi eğlendirecek bir telefon için harika bir oyun
çok pahali
Bu oyun ikinci silah yuvasını açana kadar eğlenceliydi. Sunucuyla bir bağlantı hatası oluştu ve ikinci silahı donatırken yükseltilmiş askımı kaybettim, şimdi öğretici başka bir şey yapmadan önce her iki silahı da donatmamı istiyor. Her ikisini de yükseltme sıfırlamamla donatamam ve hiçbir şey, oyun tamamen oynanamaz olduğundan, askısı yeniden denememe ve yükseltmeme izin vermeyecek.
aslında oyun iyi ama piclik olsun diye düşük verdim
Çok guzel anammanjakjajssnsjsjsjsjsjjjssjk
Zombilerin hayatta kalmasına farklı ama harika bir yaklaşım. Sadece birkaç alanı temizledim ve kasaları açmak biraz zaman alıyor ama oyun çok eğlenceli. Bazı aşamalarda sakin ve kolay olabilir ve diğerlerinde kesinlikle çılgınca olabilir, özellikle daha büyük çetelere sahip olduğunuzda ama her yerde bu oyunu sevdiğinizde.
Harika bir oyun bağımlılık yapıyor ve zorlu ama tabii ki para kazanmayı amaçlıyor, böylece oynamak için para ödeyen insanlar Lil çabasıyla öne çıkıyor, ancak bu onu çok kolaylaştıracaktı.
Bu oyun paranızı almak için tasarlanmıştır. kolay seviyelerde cehennem ateşi doğrudan bir vuruş bir titanı öldürmez, rral hayatta bu ripoff'ta bir tank parçası alır, eti öldürmez, neden çünkü onlar size silahlarınızı ödetiyorlar. toplam BS. KAÇIRMAYIN. 20 DOLAR VERDİM VE SİLAHLAR HALA BÜYÜK Bu oyuna çok az para harcadım ve 500 oyundan sonra iyi silahlara sahibim ve oyun sıkıcı hale geldi. bir noktada son mevcut seviyeyi açamıyor gibi görünüyor, seviye açık dedi ama hiçbir şey olmadı 😡
Oyunu ince oyunca oyundu hatasi aliyorum Error ZG Survival durduruldu admin Samsung Grand neo 2
Çok eğlenceli olabilir. İlerleme çok yavaş, bekleme süreleri gülünç ve silahlara yapılan yükseltmeler, yükseltme seçenekleri konusunda sınırlı.
Bu eğlenceli bir oyun. Sadece sıfır olduğu zamanlardan bir sürü yeni unsur. Para ödemeden oynanabiliyor ama bu eziyeti bir o kadar zorlaştırıyor. 20$ harcadım ama iyi şeyleri bu kadar kolay elde edemezsiniz. 30 saatim olduğu ve sadece 3 mor (destansı) eşya gördüğüm için daha iyi ganimetler görmek istiyorum.
Bu sürüm öncekinden çok daha iyi. Sadece 3 silahın, 25 mm, 40 mm Bofors ve 120 mm'nin olduğu eskisini oynadım. Birliklerle birlikte çeşitliliğe sahip olmak, bol çeşitliliğe sahip yeni bir deneyim sağlar. İyi oyun
Zombie Gunship Survival - Action Shooter پرتحرک ddd
Harika ama bir şey hayal kırıklığı yaratıyor. 2 silahımı aynı anda kullanamıyorum, 2 silahımı tek tuşla kullanmak istiyorum. Bu çok iyi olabilir. Lütfen benim için yap.
Ilerlememize engel oyun
Bu oyun oldukça bağımlılık yapıyor. Çok fazla aksiyon var ama silah yükseltmeleri oldukça pahalı oluyor. Hangi silahları hurdaya çıkardığınıza dikkat etmelisiniz, aksi takdirde daha sonra birleştirecek silahınız kalmaz. Aldığınız silahların yüzde 80'i tek yıldız ortak olanlardır. Yaygın olanları erkenden yükseltmek için çok fazla kaynak harcıyorsunuz ve daha sonra daha iyi silahlar elde etmek için onları çöpe atıyorsunuz. Eski ZG oyunundan radara sahip olmak harika olurdu. Uçakta başka bir silah yuvası görmek istiyorum.