Post by cgisrougmandgavalp on Feb 23, 2022 14:20:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jelly Shift - Obstacle Course ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jelly Shift - Obstacle Course IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор примогема ▞▞▞
▞▞▞ Jelly Shift - Obstacle Course 2022 version ▞▞▞
као да је то ОК игра, али разлог за играње није. нивои не постају тежи, само скупљајте желе и радите много нивоа.
рекламе на првом нивоу само зашто програмери не могу да уклоне огласе из апликација?
ок је
Лепа игра, лака за играње, али понекад може да буде фрустрирајућа ако нисте 100% правог облика, али ВРЛО досадни огласи. После СВАКОГ нивоа морате да седите кроз 20-30 секунди рекламе (без прескакања) пре него што можете да играте следећи ниво... Они имају 'пробну верзију' тако да можете да играте неко време без реклама
ова игра је супер забавна, али ствар је у томе да је заиста тешко пребацити желе, али осим тога не можете стварно умрети и игра је добра, али то су једини проблеми које сам искусио
Није лоша игра, мало сам се забавио играјући је, играо сам до нивоа 20 и само радите исту ствар изнова и изнова, има доста додатака. Скоро сваки пут када не успете или прођете ниво добијате додатак. Свиђа ми се како можете да натерате различите скинове у игрици. Све у свему, добра игра, није добра али није лоша.
Peace, Death! Zręcznościowe cye
Забавна игра, али превише огласа које не активирају корисници између рунди. Разумем да су појачања и сви огласи између њих превише!!!!
Jelly Shift - Obstacle Course სხვადასხვა miam
игрица је сјајна😎
👎👎👎👎
Игрица је добра💯💯💯💯💯👌👌👌👌
Jelly Shift - Obstacle Course Опуштене xdq
ово је добра игра за учење јер ако деца не знају своје облике могу да користе ову игру и онда друга риба звучи као 2 дана или 3 дана, зато ми се ово свиђа и ја сам
Било је ок неко време. Ако прођете кроз прву половину препрека без грешке, прелазите у непобедив мод до краја стазе. Изазов једноставно није ту. Играо сам само око 20 минута и набавио сам све доступне скинове. Нема више шта да се види пошто „изазови“ очигледно још нису спремни. Обично се никада не жалим на рекламе, али реклама после сваког нивоа је претерана, поготово зато што нивои нису толико дуги. Деинсталирано.
брзо се скупе сви ликови
у реду, схватио сам да треба да зарадите новац и све то, али не мора да постоји реклама после било каквог јебеног нивоа. као да играм једном када завршим постоји додатак. Размишљам ох, па неће бити огласа у следећем кругу... ПОГРЕШНО постоји оглас после свега.
невероватна апликација! желе су тако слатки! само ако се отарасите реклама онда ће бити много боље.
Када сам први пут започео игру, било је у реду, али чим завршите ниво, ад. Пре него што сам започео 2. ниво, добио сам понуду за шкрињу са благом и морао сам да чекам да лежим читав минут или да нестане јер нисам желео погледај још један оглас, али чим сам одбио, оглас. Избрисао сам игру јер сам је имао ни 5 минута и већ сам добио 3 огласа. Ужасно и губљење времена. Уопште није забавно.
превише огласа!
Еритсе бестре ресдте 3д
Ова апликација (и многе друге сличне њој) су направљене као хватање новца због тога што се на њој пуштају огласи. 30 секунди огласа након сваког појединачног нивоа је мало, зар не мислите? Сваки ниво играте на око 10-15 секунди игре, али гледајте рекламу од 30 секунди. Однос је искључен. Одмах деинсталиран.Жалосно је помислити да је продавница апликација засићена овим играма ниског квалитета које немају намеру да буду иновативне јер су само створене искључиво у сврху добијања новца од гледања огласа
Супер
Нн
то је тако забавно захваљујући желе схифту
Jelly Shift - Obstacle Course કેઝ્યુઅલ pvgs
Једини разлог за оцену од 3 звездице је зато што сваки пут када покушам да направим брзи потез, не иде се ни када покренем игру, одмах почиње ниво без мене да додирнем екран, поправите ово ако можете биће 5 звездица
Веома лош и има превише реклама, играо сам 1 ниво и морао сам да сачекам 3 рекламе да коначно пустим други ниво само да би урадио потпуно исту ствар, као, прање, испирање, понављање. Не препоручујем ову игру осим ако не волите да гледате рекламе
Заиста забавна једноставна игра, ради на већини уређаја, генерално нема ништа лоше у томе! По мом мишљењу вреди преузимања!
Jelly Shift - Obstacle Course Casual jgve
Игра није лоша, заправо је забавна. Проблем је у томе колико су тешки са огласима. У првих 5 минута игре, покушавајући да видим да ли је то игра коју желим да подржим, био сам изложен најмање 20 реклама у различитим облицима. Ако погрешите и срушите, припремите се да гледате оглас. Ако завршите кратак ниво, припремите се да видите оглас. Подржавам програмере и уживам у плаћању за откључавање функција, али ови момци једноставно не могу себи помоћи да не ометају огласе у свакој доступној прилици.
ово је заиста забавна игра, али као и сваки пут када прођем ниво, она само додаје и стварно је досадна, али ми се и даље свиђа
Није лосе
Јелли Схифт је игра у којој премештате желе да се уклопи у калуп. Али ти то већ знаш. Контроле су у реду, ништа невероватно. А дизајн је једноставан, врло мало огласа (бар за мене). Такође врло једноставан концепт. Али нивои не постају тежи.. У реду, можда једном постоји друга величина квадрата, али то је то! Да нисам морао да видим шта су калупи, могао бих то да урадим у сну. Оно што покушавам да кажем је да је то добра, али досадна игра.
Играм је од како је изашла и много волим захвална сам Саи Гамес што ју је направио
Игра је у почетку била забавна, али је убрзо постала досадна. Морате да радите исту ствар изнова и изнова. Добивање новог лика такође кошта МНОГО. Оценио бих га са три звездице, али количина огласа је смешна. Када завршите једну рунду, приказује се оглас. Као сваких пар минута се прикаже оглас, и постаје досадан. Онда вас стално питају да ли желите да гледате и рекламу за још драгуља и то такође постаје досадно. Била је то забавна игра, али је не бих препоручио.